Enagic®

Enagic® je dugogodišnja privatna japanska kompanija, od kada ju je 1974 godine osnovao Hironari Osiri.

Više od tri desetljeća, na temelju Japan Enagic International je prvi proizvođač alkalnih ionizatora i strojeva za filtriranje vode. Enagic opskrbljuje bolnice i desetke tisuća restorana ionizatorima.

Također strojevi i sustavi Kangen® Vode se koriste u milijunima domova širom svijeta za pretvaranje vode iz slavine u čistu vodu, zdravu za piće.

Kangen® Voda

Voda je životni element koji se često previdi. Ne pijte svaku vodu; izaberite samo zdravu alkalnu vodu za svoj život.

Napravite u svom domu zdravu, alkalnu, antioksidantnu pitku vodu koja je bogata mineralima i očišćena od nečistoća!

Jeste li znali da...?

  • Ostaci aditiva i agrokemikalija znatno zagađuju naše tjelesne tekućine.

 

  • 80% novorođenčadi ima alergije uzrokovane majčinim zaraženim tjelesnim tekućinama.

Gdje i kako nas pronaći?

Mi smo ovlašteni distributeri u Hrvatskoj izravo dostupni u Zagrebu i šire.

Možete nas kontaktirati direktno putem obrasca na Kontakt stranici ili putem telefona:

    +385 91 9371 697  

kangenvodahr@gmail.com

Postavljajte pitanja ili zatražite besplatnu demonstraciju!

Voda

     Kangen Water® je vrhunska voda stvorena iz Enagic inovativne tehnologije vode. Ne samo da ti uređaji filtriraju vodu iz slavine, nego također proizvode ionizirane alkalne i kisele vode procesom elektrolize. Ove vode mogu se koristiti u različite svrhe, uključujući piće, kuhanje, ljepotu i čišćenje.

 

     Problemi s najčešće korištenom vodomVoda

    Voda iz Slavine


     Voda iz slavine je zdravija opcija od gaziranih pića. No, prema Radnoj skupini za zaštitu okoliša, u vodovodnoj je vodi bilo puno onečišćujućih tvari, a više od polovice tih onečišćujućih tvari potpuno su neregulirane i ne mogu legalno postojati u bilo kojem iznosu.

     Na trenutnim razinama onečišćenja, javnost počinje ispitivati kakvoću vode iz slavine i pita se je li dovoljno sigurno za piće.

     Na temelju tih činjenica, nije čudo da potražnja za Kangen Water® stalno raste.Voda

     Voda u bocama    


     Voda u bocama nije nužno zdravija od vode iz slavine, iako je povezana s zdravom vodom nije zajamčeno da voda u boci bude zdravija od vode iz slavine. Često je jedina razlika dodatak minerala koja nemaju dokazane zdravstvene prednosti.

    Četverogodišnje istraživanje Vijeća za obranu prirodnih resursa pokazuje da 1/3 testirane flaširane vode sadrži razine onečišćenja koja prelaze dopuštene granice. Flaširana voda također može biti malo kisela, što može utjecati na pH ravnotežu vašeg tijela. Konačno, utjecaj na okoliš uzrokovan proizvodnjom i zbrinjavanjem plastičnih bočica štetan je za naš ekosustav.Voda

     Voda obrnute osmoze


     Obrnuta osmoza je proces filtriranja koji može biti učinkovit u područjima koja ne primaju komunalnu obradu vode i obično se koriste u kućanstvima koja koriste vodu iz bunara..

Problem s ovim postupkom je da su opasne kemikalije poput pesticida, herbicida i klora molekularno manje od vode i mogu slobodno proći kroz filter. Obrnuta osmoza uklanja zdrave, prirodno prisutne minerale vode. Ovi minerali ne samo da pružaju dobar ukus, oni također pomažu vitalnim funkcijama u tijelu.

Također,ovaj sustav troši se 8 do 10 litara vode za svakh 5 litara proizvedene pročišćene vode.